© 2013  BRANDT STRATEGISK DESIGN

Search
  • brandtdesign

Kreativ Dagbok


Hva er det som ligger bakenfor den kreative drømmen, - ønsket om å uttrykke seg som ligger dypt i de fleste mennesker? Det er utgangspunktet for bloggen Kreativ Dagbok, www.cathrinebrandt.com og facebooksiden https://www.facebook.com/kreativdagbok

Kreativ tenkning handler om å se ting fra flere sider og oppdage at noe kan være noe annet enn det først ser ut som. I en visuell dagbok kan du skape et rom der du står fritt til å forske, leke, fantasere, og drømme. Bloggen KREATIV DAGBOK handler om, å DELE INSPIRASJON! - innen kunst, illustrasjon, og kreative prosesser.

Den handler også om

- motstand og motivasjon

- å jobbe med visuelle dagbøker,

- om skisseprosesser og skissebøker,

- om å utforske og utvikle sitt eget uttrykk

- og å gi form til DRØMMER Søker du inspirasjon til å jobbe med ditt eget uttrykk? Ønsker du å lære hvordan du kan jobbe med digitale collager? Bli inspirert av ulike utøvere innen kunst, design og illustrasjon, få tips og ideer.

www.cathrinebrandt.com


0 views