© 2013  BRANDT STRATEGISK DESIGN

  • b-facebook
  • Pinterest Round
  • LinkedIn Round

En proff oppdatert webside er avgjørende for å bli oppfattet som en seriøs aktør. Den bør være responsiv, - dvs tilpasset mobil og nettbrett. Å planlegge en webside følger samme designprosess som en visuell profil, hvor vi begynner med å definere mål, mottager, kommunikasjon og ønsket resultat.

Hvorfor vil du ha en webside? Hva ønsker du å fremheve og hvilke handlinger vil du utløse hos den som besøker siden din?

 

Etter en prat hvor vi sammen definerer mål og omfang, designer og utvikler vi særegne websider tilpasset ditt firmas strategi, mål og verdier. Hvis du ønsker kan jeg lære deg å bruke redigeringsverktøyet slik at det blir lett for deg å holde siden oppdatert.

 

Mitt samarbeid med Cathrine handlet ikke bare om å lage en tiltalende hjemmeside, men vel så mye om bevisstgjøring av identitet og grunnverdier.  Kreative innspill har ført til en klar visualisering av hva Norio står for. Det har vært en spennende og inspirerende prosess.

Cathrine er lydhør, effektiv og målrettet. Takket være henne har jeg endelig en hjemmeside som formidler bredden av mitt tilbud på en klar og lett tilgjengelig måte. Jeg anbefaler Cathrine på det varmeste!

 

Martine Eriksen, norsklærer og guide
www.norio.oslo.no

Cathrine har vært en veldig effektiv, tydelig og inspirerende samarbeidspartner for meg. Hun catchet veldig fort meg og min "signatur" både mht stil og form. Det var en veldig effektiv prosess fra start til mål.
Hun jobber både med strategi, innspill på tekst og med selve oppsett av siden. Derfor ble dette en veldig effektiv og god prosess for meg. Jeg anbefaler Cathrine på det varmeste!

Janne Bjørnsen, Coach CFO

www.jannebjornsen.no

 

1/18